Gratis datingsites

Gratis datingsites

Bent u op de hoogte van een 100% gratis datingsite die ook een mooi aanbod leden telt? Gelieve ons dat dan zeker te melden, dan plaatsen wij deze site hier eveneens online!

Het feit dat u voor een bepaalde datingsite moet betalen, is om mensen met slechte bedoelingen buiten te houden. Bent u serieus in het zoeken van een partner, overweeg dan of een betalende datingsite geen optie is. Hieronder verzamelden we een resem datingsites waarbij u zich gratis kunt registreren. Het kan mogelijk zijn dat sommige opties betalend zijn, eens u gratis lid bent. Wij hebben alvast onze favoriete datingsites verzameld!

Onze favorieten

1) Match4Me5 sterren

In een Notendop
Match4Me is de Belgische dating website voor hoger opgeleiden

 • Gratis inschrijven, meteen chatten met andere leden
 • Veel leden
 • Betrouwbaar en veilig

Hoe werkt Match4Me

Eens u zich gratis hebt geregistreerd, dan ontdek je al snel dat Match4Me zonder twijfel de beste Belgische datingwebsite is. Je schrijft je snel in en je kan meteen chatten met andere leden. Je vindt er een goede verdeling tussen mannen (51%) en vrouwen (49). De site mikt voornamelijk op hoger opgeleide singles. En goed om te weten: ook op je smartphone werkt de website uitstekend! Ben je op zoek naar een (nieuwe) partner of heb je gewoon zin om nieuwe mensen te leren kennen, ontdek het dan zelf en schrijf je er gratis in.

Be2

 

2) Be2

In een Notendop
Be2 is één van de referenties, wat datingsites in België betreft.

 • Be2 is een betrouwbare en serieuze dating website voor personen die op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie
 • Be2 telt miljoenen leden en dit over de ganse wereld
 • Meer dan 40% van alle leden vindt een nieuwe, vaste partner!

Hoe werkt Be2

Eens u zich gratis hebt geregistreerd, dan krijgt u een persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Maak het uzelf gemakkelijk en neem de tijd om deze test serieus in te vullen. Zodra u de test hebt ingevuld, ontvangt u geheel gratis advies omtrent uw persoonlijkheid en uw ideale partner! Na deze evaluatie ontvangt u – eveneens kostenloos – uw eerste aanbevolen partners. U kunt hun profielen bekijken en contact met hen opnemen. Let wel, Be2 is meer dan een datingsite, het is een dating service. Wenst u optimaal gebruik te maken van hun service en bent u serieus in het vinden van een partner, dan schaft u zich best een premium lidmaatschap aan. Maar bij een site als Be2 zult u zich dit zeker niet beklagen!

Be2
3) Alleenstaande Mama’s4 sterren

In een Notendop
Alleenstaande mama’s richt zich grotendeels op -hoe kan het ook anders – alleenstaande mama’s. Echter, elke single vanaf 18 jaar is er welkom, of je nu kinderen hebt of niet.

 • Gemiddeld 1000 inschrijvingen per maand
 • Maakt onderdeel uit van Safe Dating Networks – u kunt dus ook in contact komen met leden van andere datingsites
 • In een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten

Hoe werkt Alleenstaande Mama’s

Wens je lid te worden van deze datinsite, dan moet je je eerst gratis te registreren. Een groot voordeel is dat dat gewoon kan met uw Facebook account! Vervolgens moet je je persoonlijk profiel vervolledigen (schrijf een tektje, upload enkele foto’s) en dan kan je meteen aan de slag. Gratis leden beschikken over alle functionaliteiten: zelf contacten leggen, anderen hun profiel bezoeken, zoeken. Het enige nadeel is dat je enkele credits moet aanschaffen, wil je een bericht lezen dat je van een potentiële partner hebt ontvangen.

 

Gratis datingsites zonder registratie

Gratis datingsites zonder registratie zijn gewoon niet te vinden. Wilt u toch daten zonder een registratieformulier te moeten invullen, dan raden we u aan om gewoon te chatten zonder registratie. Echter, veel kans op succes moet u hier niet verwachten. Net zoals u zijn de andere personen volledig anoniem en hebt u geen idee met wie u werkelijk aan het praten bent.

We wensen u alvast veel succes in uw zoektocht!

 

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS