Resultaten voor webcam

 
 
webcam
 
KNMI KNMI WebCam.
Na 20 jaar hebben we afscheid moeten nemen van de webcam op het dak van het KNMI. Die werd 11 augustus 1999 in gebruik genomen vanwege de zonsverduistering en is nu vervangen door een webcam op het meetveld. Waarnemingen Kust en Noordzee.
bergfex Webcam Schatzbergbahn Wildschönau Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau Cam Livecam.
Es wurden %count% Einträge gefunden. Bitte Suche verfeinern. Lokale Suchergebnisse Entfernung 25km. Meer resultaten Entfernung 25km. Alles %count% Zoekresultaten. / Winter Oostenrijk / Tirol / Wildschönau Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau / Webcams / Webcam Schatzbergbahn. Copyright 1999, 2020 bergfex GmbH.
Live Webcam Marveld Recreatie.
Selecteer taal: nl de. Zoeken op marveld.nl.: Bekijk onze live webcam! Uw kinderen vermaken zich prima op ons vakantiepark. Op onze kindercamping in de Achterhoek zullen uw kinderen zich geen moment vervelen. Wij zijn niet voor niets de meest kindvriendelijke kindercamping van Europa.
Webcam-Lauwersoog Haven.
Webcam haven VVVAmeland.
Webcam-Airport Ameland.
Webcam Oase Domburg.
Restaurant op het strand van Domburg! Oud Nieuw Silvester. Hieronder filmpje bij de Oase van de springvloed in de nacht van 5 op 6 december 2013. Hoogste waterstand sinds 1953! Strandpaviljoen Oase Domburg., Strand Domburg 70., Copyright 2018 Oase Domburg / Realisatie: Vergezogt / Privacybeleid.
Livebeelden van broedende kerkuil in Earnewâld It Fryske Gea.
Donderdagavond was ik rustig bezig op mijn werkkamer, terwijl naast mij de computer aan stond met beelden van de webcam: een lege kast. Om 21.40 uur werd ik opgeschrikt door de bekende ijselijke kreet van het mannetje, die de kast binnenvloog.
WebCam.NL Welkom!
ultraHD 4K webcam; timelapse bouwcam én bewakingscamera voor ieder bouwproject met optioneel WiFi of 4G. ultraHD 4K Pan Tilt Zoom webcam met een zeer hoge resolutie van 3840x2160 pixels, wanneer de beste kwaliteit gewenst is. Live beeld en geluid bij evenementen. FULL HD IP camera met microfoon en stereo audio ingang voor uitstekend beeld en geluid.
Live beelden van de veerhaven.
Plan uw reis. Plan uw reis. xml version1.0" encodingutf-8? Live beelden van de veerhaven. Live beelden van de veerhaven. Deel deze pagina. Coronavirus: diverse maatregelen van kracht. Kijk hier voor meer informatie. Werken bij TESO. Uw veerdienst tussen Texel en Den Helder.
Webcam Wikipedia.
2.1 Kunstzinnige toepassingen. In beeld brengen van de computergebruiker bewerken brontekst bewerken. De webcam wordt meestal boven het computerbeeldscherm ingebouwd of vastgeklemd. Met programma's' als Skype of MSN Messenger / Windows Live Messenger kan men via de webcam beelden ontvangen van de gesprekspartner. Meestal is ook een geluidsverbinding aanwezig, al is dat niet nodig. Via een webcam kan men aldus aan videofonie doen. Webcams zijn in principe minicameraatjes, die ongeveer 30 beelden per seconde kunnen verwerken. De webcam beschikt tegenwoordig over een fotocamera, maar de opnamekwaliteit is doorgaans slecht vergeleken met digitale fotocamera's.

Contacteer ons